Microsoft Cipolot

posted in: Windows | 0

Microsoft пусна своя виртуален асистент Copilot

След като Microsoft пусна своя виртуален асистент Copilot на 7 февруари 2023 година, той бързо се превърна в един от най-говорените продукти на компанията. Copilot е чатбот, който използва изкуствен интелект, за да предоставя на потребителите помощ при работа с приложенията на Microsoft Office. Той е насочен към бизнес потребителите и е на разположение за абонати на Microsoft 365.

Copilot е създаден с цел да помогне на потребителите да работят по-ефективно и да ускорят процеса на създаване на документи. Той може да предостави помощ при форматирането на документи, изграждането на таблица, създаването на графики и много други. Copilot може да предостави и помощ при работа с Excel, PowerPoint и други приложения на Microsoft Office.

Copilot може да добави до над 10 млрд. долара годишни приходи до 2026 г. Това може да бъде предизвикателство за Microsoft, но компанията цели да се възползва максимално от водещата си позиция на софтуерния пазар за продуктивност, където Google работи, за да спечели дял.

Copilot е насочен към най-големите компании. По време на разговора миналата седмица, изпълнителният директор на Microsoft Сатя Надела заяви, че 40% от компаниите във Fortune 100, класацията на компаниите в САЩ по приходи, използват Copilot в платена програма за ранен достъп само с покана, обявена през май, като посочи 5 от тях поименно: Bayer, KPMG, Mayo Clinic, Suncorp и Visa.

В заключение, Copilot е виртуален асистент, който може да помогне на потребителите да работят по-ефективно и да ускорят процеса на създаване на документи. Той е насочен към бизнес потребителите и е на разположение за абонати на Microsoft 365. Copilot може да добави до над 10 млрд. долара годишни приходи до 2026 г. Това може да бъде предизвикателство за Microsoft, но компанията цели да се възползва максимално от водещата си позиция на софтуерния пазар за продуктивност, където Google работи, за да спечели дял.

Вашият коментар:

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.